Voetbalschool Dolfijn heeft weer plaats voor nieuwe leden

1 Juli 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Samen op zoek naar nieuwe leden

Voetballen kan bij VVOG vanaf 4 jaar

VVOG lanceerde afgelopen seizoen met veel enthousiasme Voetbalschool Dolfijn. Het eerste seizoen zit er op en we kunnen terugkijken op een geweldig succes. Er was veel belangstelling. Alle Orka’s en Dolfijnen behaalden hun voetbaldiploma en sloten het seizoen af met leuke activiteiten zoals een wedstrijd tegen de ouders waar de kinderen verkleed kwamen.

Voor het nieuwe seizoen is de jeugdcommissie alweer gestart met de werving van nieuwe leden. Deze week worden de scholen in Harderwijk bezocht waar de kinderen een spetterende flyer krijgen aangeboden. Verder zijn er plannen om op 12 augustus samen met de Zuiderzeecup een evenement voor de Harderwijks jeugd te organiseren. Het bestuur van de Zuiderzeecup steunt het initiatief voor een goede jeugdopleiding en draagt daar graag haar steentje aan bij. Op 27 augustus is de open training gepland waar kinderen en ouders kunnen komen kennismaken. We vragen alle VVOG’ers te helpen om zoveel mogelijk kinderen vanaf 4 jaar enthousiast te maken voor onze vereniging.

Voor vragen verwijzen wij u graag naar de website of neem contact op met de jeugdcommissie 

 

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief