Samir Merraki terug bij VVOG!

6 Juni 2016 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Voor menigeen een grote verrassing: Samir Merraki (22) keert terug bij VVOG. De Lelystedeling kende een enerverend eerste seizoen bij VVOG, waarbij hij een geweldige start kende en al snel uitgroeide tot een echte publieksspeler. Maar door een schorsing bij het zaalvoetbal kreeg hij ook een langdurige schorsing bij VVOG. Teleurgesteld vertrok hij daarna naar Go Ahead Kampen, waar hij twee goede jaren heeft gekend.

 

Samir over zijn terugkeer bij VVOG: “VVOG is een prachtige club en ik ga graag een stapje hogerop. Ook wil ik het verleden rechttrekken en die kans wordt door VVOG nu geboden. Die grijp ik met beide handen aan, vandaar dat ik in principe ook voor minimal twee seizoenen bij VVOG ga spelen. Ik wil de VVOG-supporters graag positief verrassen.”

De TC is erg blij met de terugkeer van Samir Merraki, want door het late vertrek van Rick Boersma was een aanvallende linkspoot hard nodig. Daarnaast is Samir een multi-functionele speler die op de gehele linkerflank en als aanvallende middenvelder kan spelen.

Wij wensen Samir veel succes en plezier bij VVOG.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief