Erevoorzitter DVS'33 Joop Bakker overleden

21 Maart 2016 / Redactie / Algemeen

Het boegbeeld van DVS'33, Erevoorzitter Joop Bakker is helaas na een korte ziekte overleden. Hij was ook bij VVOG een graag geziene gast.

Joop was een makkelijk pratend mens, iemand die mooie anekdotes had uit een ruime ervaring binnen en buiten het voetbal. Sportieve wapenbroeders maar hechte vriendschappen met onder meer onze oud voorzitters Ruud Posthumus en Rino van Steenis zijn er uit ontstaan.

Hij "was" bijna DVS'33. Nog maar kort geleden kreeg hij te horen dat hij ongeneeslijk ziek was. Wat een verdriet om op nog zo'n vitale leeftijd afscheid te moeten nemen van het leven. Aan de andere kant moet het zijn hart enorm goed hebben gedaan om te zien hoeveel succes zijn aanpak bij DVS'33 heeft gehad.

DVS'33 heeft zaterdag op waardige wijze een eerbetoon laten zien aan Joop die overigens - en dat tekent de man- vond dat het voetbal gewoon moest doorgaan.

Joop, sportief hebben we tot het uiterste met elkaar gestreden maar als mens hebben we veel van je geleerd. Bedankt voor al die mooie verhalen en goede momenten waarop we met elkaar samen waren.

Aan de familie wensen wij alle kracht toe om dit grote verlies te kunnen dragen.

Foto's: ermelovannu.nl en DVS'33

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief