Algemene mededeling gebruik sportvelden

22 December 2015 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Algemeen

Vanaf heden zal er door de bijzondere opsporingsambtenaren (BOA’s) van de gemeente Harderwijk (in de weekenden) toezicht worden gehouden op gebruik van “onze” sportvelden aan de Strokel. Wij, de vereniging VVOG, zijn de hoofdgebruiker van de velden. De gemeente is de eigenaar. Het gebruik gaat altijd in overleg met de gemeente.

Gedurende de vastgestelde periode (winterstop) is het niet toegestaan gebruik te maken van de velden/trainingsvelden. Na de vastgestelde periode zal er weer gebruik mogen worden gemaakt van de velden voor KNVB competitie en trainingsdoeleinden.

De sluiting van het complex is van toepassing voor de vereniging en voor derden.

Ook voor gebruik van de velden na de vastgestelde periode geldt dat dit alleen in overleg met de vereniging/gemeente mag plaats vinden. Er zal in de toekomst strenger worden gecontroleerd. Er zal in eerste instantie waarschuwend worden opgetreden en namen worden genoteerd. 

 

Hoofd facilitaire zaken

Johan Du Bois

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief