Businessclub VVOG zet nieuwe sponsor CEWE in het zonnetje

8 December 2015 / Sponsorcommissie / Sponsors

Dit seizoen stralen de spelers van VVOG E1 in hun gloednieuwe trainingspakken en shirtjes.

De tassen maken het plaatje compleet, net als de jassen voor de trainers. Grote dank gaat uit naar de nieuwe sponsor: CEWE.

CEWE is wereldwijd actief en de specialist op het gebied van fotofinishing. Dagelijks werken ruim 3000 mensen enthousiast aan de leukste, persoonlijke fotoproducten zoals fotoboeken, wanddecoratie, fotocadeaus, kalenders, wenskaarten en nog veel meer.

Afgelopen zaterdag werd er in de rust van VVOG – HZVV een presentje overhandigd aan CEWE, namens de Businessclub van VVOG. Dit presentje, een ingelijste foto van VVOG E1, met de nieuwe gesponsorde shirts, hangt inmiddels aan de muur op het kantoor in Nunspeet.

CEWE is trotse sponsor van dit talententeam en kan alle leden van VVOG een speciale korting bieden. Met de code VVOGCEWE ontvang je 15% korting op alle fotoboeken via www.cewe-fotoservice.nl.

Alvast veel plezier met maken van je fotoboek en tot ziens langs de lijn bij VVOG E1!

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Lees bericht

Kafumba Cherif naar VVOG

14-04-2024

Kafumba Cherif speelt vanaf aankomend seizoen voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief