Uitnodiging Train de Trainer instructieavond

7 December 2015 / Jeugdcommissie / Jeugd

Wedstrijd bespreking en warming up onderwerpen op de tweede "Train de Trainer" van dit seizoen

Beste jeugdleiders, trainers, coaches, coördinatoren en stagiairs,

Graag herinneren wij u aan de uitnodiging voor de tweede “Train de Trainer” van dit seizoen. Leiders,
Deze instructieavond is bedoeld voor alle vrijwilligers en trainers die direct of indirect betrokken zijn bij zowel de trainingen als de wedstrijden van de teams.

                                              Woensdag 9 december 2015 19.30 uur
                                               (Wij verwachten 20.40 uur klaar te zijn)

Als vereniging voelen we ons niet alleen verplicht om onze vrijwilligers kennis aan te reiken maar willen we het niveau van het voetbal bij VVOG naar een hoger niveau brengen. Een speerpunt van onze vereniging is om in de toekomst meer eigen jeugd te laten doorstromen naar het eerste elftal. Daar hebben wij de trainers en teamleiders hard bij nodig.
Onze hoofd jeugdopleidingen Gerrit Hup heeft samen met Mischa Ruitenberg een buitengewoon interessant en leerzaam programma samengesteld. De eerste editie van dit seizoen ging over de opbouw van een training. Deze keer is het onderwerp:

                                            “voorbereiding op de wedstrijd”.
                                     o.a. de wedstrijdbespreking en warming up

Mede gelet op het onderwerp hopen wij niet alleen de trainers maar zeker ook alle leiders te mogen ontvangen. Om iedereen ook in de gelegenheid te stellen op deze avond aanwezig te zijn is er afgesproken dat er met uitzondering van de selectieteams op de instructieavonden NIET wordt getraind. Indien u voor deze avond een vervanger kunt vinden kan de training uiteraard gewoon plaats vinden. Wij rekenen op ieders medewerking. Kunt u niet dan vragen wij u bij uw coördinator af te melden.


De jeugdcommissie
 

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief