VVOG en DOLFINARIUM maken dromen waar

2 Oktober 2015 / Redactie / Algemeen

Door uw deelname aan de VVOG DOLFIJNE dag helpt u mee dromen van chronisch zieke en gehandicapte kinderen waar te maken. Maar er is meer !.

Op 20 juni was de VVOG familie te gast bij ons eigen DOLFINARIUM. Bijna 1.000 VVOG vrienden hebben daar genoten van een prachtige VVOG DOLFIJNE Dag. Maar wat veel mensen wellicht niet wisten is dat ze daarmee ook bijdragen aan het vervullen van een Droom voor vele langdurig zieke en gehandicapte kinderen.

Geweldig, u heeft mee geholpen dromen waar te maken
Één avond per jaar zorgt iedereen die met het Dolfinarium te maken heeft er voor, dat deze kinderen een onvergetelijke avond gaan meemaken. Dankzij uw bijdrage kan dat ook weer gaan plaatsvinden en daarvoor zeggen we alle deelnemers hartelijk dank.

Natuurlijk besteden we daar bijzondere aandacht aan.

Op zaterdagmiddag 10 oktober voorafgaande aan de wedstrijd VVOG-HARKEMASE BOYS, zullen onze voorzitter Laurens de Kleine en de voorzitter van de VVOG Businessclub Henk Hakvoort namens VVOG een cheque overhandigen aan Taco Rietveld namens het Dolfinarium. Het zou leuk zijn als jij daarbij aanwezig kunt zijn.

Oktobermaand weer speciale VVOG DOLFINARIUM voordeelactiemaand.

Als klap op de vuurpijl heeft het Dolfinarium ook nog iets bijzonders terug gedaan want gedurende de hele maand oktober kunnen VVOG leden op vertoon van hun VVOG ledenpas 2015-2016 opnieuw een hele dag bij het Dolfinarium beleven voor de speciale prijs van € 10,00. Laat je VVOG ledenpas 2015-2016 bij de kassa zien en krijg een voordeel van maar liefst € 17,50 per kaartje. Met je VVOG ledenpas kun je maximaal 4 kaarten met dit voordeel kopen. De kaarten zijn geldig voor de dag van aankoop, zijn niet inwisselbaar voor geld en ze mogen uiteraard ook niet worden doorverkocht.

 

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief