VVOG E1 straalt in spiksplinternieuwe tenues

26 Augustus 2015 / Jeugd

Op zaterdag 15 augustus stond de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma voor de E1. Roda ’46 kwam op bezoek vanuit Leusden. De uitslag van 0-4 was niet belangrijk, belangrijker was om weer aan elkaar en de bal te wennen. 

Wat opviel waren de fantastische, nieuwe tenues met de nieuwe sponsor CEWE. CEWE is de specialist op het gebied van drukwerk en fotofinishing en bekend om zijn fotoboeken van hoogwaardige kwaliteit. CEWE is momenteel actief in 24 landen in Europa waar ruim 3000 mensen elke dag enthousiast werken aan kwalitatief hoogstaande diensten en producten.

Behalve de tenues kregen de spelers ook gloednieuwe tassen, uiteraard uitgedost met het logo van de trotse sponsor. De begeleiding, spelers en overige betrokken van de E1 zijn ontzettend blij met CEWE als sponsor. 

En CEWE is ontzettend trots om dit mooie team te mogen sponsoren. Als sponsor van VVOG E1 biedt CEWE de leden van VVOG graag een exclusieve korting van 15% op alle fotoboeken. Leg al die leuke, sportieve momenten vast in een CEWE Fotoboek en beleef ze steeds opnieuw. Ga naar www.cewe-fotoservice.nl, download de software en ontvang 15% korting met de code VVOGCEWE

Op een mooie samenwerking!

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief