Clinics seizoen 2014/2015 een succes

22 April 2015 / Jeugdcommissie / Jeugd

Maandag 20 april 2015 vond de laatste PEC Zwolle clinic van dit seizoen plaats. De E3, E4 en de F2 waren de gelukkigen die op deze afsluitende training werden getraind door niemand minder dan de aanvoerder van PEC Zwolle, Bram van Polen.

Voor de winter werden de  E1, E2 en F1  3 maal getraind en na de winter de E3, E4 en F2. De trainingen werden verzorgd door PEC trainer, Jacco van Olst.

Het was bijzonder om Bram weer bij ons op de club te zien. De oud speler van VVOG is het bewijs dat talent een kans krijgt. Zondag 3 mei staat Bram weer met zijn team in de Kuip voor de bekerfinale. Vorig seizoen werd Ajax verslagen en nu staat als het aan Bram ligt FC Groningen het zelfde te wachten. In dat geval zal Bram weer als eerste de beker in ontvangst nemen. Eerder was het Harderwijker Marco Roelofsen die succesvol voor PEC Zwolle uitkwam.

Wij kijken met veel plezier terug op de clinics van dit seizoen. Naast de PEC Zwolle clinics hebben wij ook onze eigen clinics gehad. De jeugdcommissie wil alle betrokkenen, in het bijzonder onze trainers Wesley Bies en Cor Klaassen, hartelijk bedanken.

Bram en Jacco werden door jeugdvoorzitter Gert Jan Krop bedankt voor hun inzet.

PEC-clinic met Bram van Polen

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief