Harderwijker paspoort officieel overhandigd

14 April 2015 / Sponsorcommissie / Algemeen

Burgemeester Harm Jan van Schaik heeft vanmorgen officieel het Harderwijker Paspoort uitgedeeld aan burgemeester Baars van Ermelo

Het paspoort nodigt de bewoners van het ons zo geliefde (nu nog) Ermelo uit om niet alleen in Ermelo te blijven hangen maar ook eens de grens over te steken richting het mondaine Harderwijk met al zijn attracties én de sportieve strijd aanstaande zaterdag tussen VVOG en titelkandidaat (we vergroten de druk smiley) DVS'33.

Burgemeester Harm Jan van Schaik benadrukte nog maar eens dat dit paspoort als een visum voor de inwoners van Ermelo gezien kan worden om (wel tegen betaling van een prijs-kwaliteit verhouding zeer laag tarief -de pijp moet tenslotte blijven roken-) dat spektakel te komen bij wonen.

Het College van Burgemeester en wethouders van Ermelo geeft het goede voorbeeld en zal die Harderwiekers 'ns laten zien wat aanmoedigen is.

Op onderstaande foto ziet u de verrassingsaanval van Burgemeester Harm Jan van Schak over links. Met een scherpe en meesterlijke voorzet overhandigt hij het Harderwijker Paspoort (een initiatief van DVS'33 sponsor Drukkerij Wedding en VVOG sponsor Broad Communications) aan de laconiek ogende Burgemeester André Baars die schijnbaar deze aanval moeiteloos weet te pareren. (de foto's zijn beschikbaar gesteld door www.ermelovannu.nl waarvoor dank)

Op de volgende foto fluistert Harm Jan van Schaik kennelijk een mop om Burgemeester André Baars af te leiden. Dat lijkt een geslaagde actie.

Ai, Burgemeester Baars pareert met het beroemde vingertje. Hoe zal dit aflopen. ik verwijs u voor het vervolg naar aanstaande zaterdag.

LAATSTE NIEUWS, LAATSTE NIEUWS..............Opstelling van DVS'33 uitgelekt.

Vanmorgen vroeg is de opstelling van DVS'33 voor aanstaande zaterdag uitgelekt. Trainer Jan Veldhuizen van DVS'33 had deze visueel opgehangen bij de rotonde richting Ermelo niet wetende dat er achter de struiken spionnen uit het VVOG kamp lagen. Pardoes schoten zij onderstaande foto die direct is doorgemaild naar trainer Ed Engelkes. Was dit opzet of worden er hier spelletjes gespeeld. We weten het nog niet, een heel team is er op gezet. Ik zou zeggen: Wordt vervolg en stay tuned.

 

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief