RABOBANK Randmeren nieuwe topsponsor Zuiderzeecup.

8 April 2015 / Redactie / Algemeen

De RABO Bank Randmeren en de Vriendenstichting VVOG hebben een topsponsorschap voor de Zuiderzeecup afgesloten.

Harderwijk en VVOG, onlosmakelijk met elkaar verbonden door een bruisend kloppend hart, roemrijk verleden en een gedurfde toekomst. Ruim 88 jaar geleden richtten Harderwiekers met bekende achternamen als Klaassen, Foppen, VVOG op, gevolgd door landskampioenschappen in 1969 en 1997 en een hechte familieclub zoals we VVOG op dit moment zien. Voormalige topspelers van VVOG hebben dit nostalgisch verleden en verlangen nieuw leven ingeblazen met het Zuiderzeecup toernooi.
Onlosmakelijk was en is ook de relatie van Harderwiekers en VVOG met wat “vrôgger” de Boerenleenbank en nu de RABOBANK heet. Een coöperatieve bank waarin je invloed had en hebt over je geld.

De Vriendenstichting VVOG en de RABOBANK Randmeren hebben die verbinding vanaf de nieuwe editie 2015 vormgegeven door een driejarige sponsorovereenkomst aan te gaan . Wim Sederel kantoordirecteur RABOBANK Randmeren en Reijer Roelofsen en Hein van den Os van de Vriendenstichting VVOG willen met de sponsoring investeren in de jeugd en dus de toekomst van de club. Met deze overeenkomst bezegelen de RABOBANK Randmeren en de Vriendenstichting VVOG niet alleen het verleden maar ook vooral de toekomst waarmee beiden hun maatschappelijke betrokkenheid vormgeven.

 


 

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief