Op zoek naar de Toverformule

1 April 2015 / Sponsorcommissie / Sponsors

Een toverformule voor succesvol ondernemen is er (gelukkig misschien) niet maar er zijn wel van die momenten die je helpen richting te geven aan jouw ondernemen .

We zijn als  VVOG Businessclub bijzonder trots dat we met de grote sponsoravond van 12 februari en het Innovatieforum van 30 maart herkenning en inspiratie hebben kunnen geven.

Tijdens de Grote Sponsoravond van 12 februari ontmoeten prachtige vertellingen en ervaringen elkaar in de prachtige ambiance van De Hof van Hulshorst en luisterden we op Het Innovatieforum vanaf het prille begin tot het late einde geboeid naar de Ondernemerslessen van Bart Verhaeghe, de innovatietips van Piet Mosterd, Henk Schaap en Carin Wormsbecher en last but zeker niet least naar de (gewenste)  innovaties in het voetbal van Adriaan Visser van PEC Zwolle en Bart Verhaeghe (dit keer in de rol van voorzitter van Club Brugge) en onze eigen hoofdtrainer Ed Engelkes. En er werd nog lang over nagepraat

 

 

Wat een topavonden

En er werd nog lang over nagepraat ........

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief