Account voor teamleiders

25 Augustus 2008 / Bestuur VVOG / Algemeen

Door: Webteam

Vanaf heden is het voor teamleider mogelijk om een eigen account aan te maken. U kunt uzelf registreren via de pagina aanmelden, tevens te vinden aan de rechterzijde van de pagina. Na registratie zal het webteam u toegang verlenen tot de website. Dit wordt gecontroleerd en u ontvangt 1 á 2 dagen later een mail met een bevestiging dat uw account is geactiveerd.

Het is zaak dat u als teamleider zelf de spelers toevoegd in het systeem. Dit gaat op een iets andere wijze als afgelopen seizoen, maar wanneer u de stappen volgt krijgen alle spelers ook een eigen account waar zij mee kunnen inloggen op de website.

Mocht u er onverhoopt niet uitkomen of nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de webmaster via de pagina contact.

» Klik op deze link om een account aan te vragen.
Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief