Bangma is back in town

27 Februari 2015 / Sponsorcommissie / Sponsors

Vast wel eens gezien, die vrachtwagens van Bangma verpakking, was hoofdsponsor van VVOG en is nu voor even terug.. als wedstrijdsponsor.

Twee jaar lang was Bangma Verpakking hoofdsponsor bij VVOG en voor die bijdrage zijn wij Bangma nog steeds zeer erkentelijk. Bij het afscheid zei Jan Bangma dat we rustig nog eens mochten bellen en dat deed Henk Hakvoort. Bangma Verpakking is daarom zaterdag bij VVOG-URK dé wedstrijdsponsor. Niet alleen om nog eens kennis te maken of om Bangma te bedanken maar ook omdat Bangma hoofdsponsor is van URK leek het ons leuk om die zaken met elkaar te verbinden.

En...omdat u het misschien vergeten was. Bangma is specialist in verpakkingen...alle soorten verpakkingen !.

Verpakkingsmaterialen: 
Bij Bangma Verpakking hebben we daar een passie voor. Met name genoemd, Verpakkingen van golfkarton zonder bedrukking maar ook met een bedrukking in flexo of offset. Ook de gebruikelijke verpakkingsmaterialen maken deel uit van ons leveringsprogramma. Kijkt u eens op www.bangmaverpakking.nl. Door gebruik te maken van eigen opslag- en transport zijn snelle levertijden gegarandeerd. Heeft u zelf te weinig ruimte in uw magazijn, wij zetten uw verpakkingen op voorraad en leveren .
Just in time. PACKAGE THE RIGHT THINGS, PACKAGE THE THINGS RIGHT.
Met deze missie in ons achterhoofd selecteren wij continu voor u de beste verpakkingen tegen een goede prijs.  Veel verpakkingen kunnen direct uit voorraad geleverd worden of maken wij binnen 24 uur in onze eigen productie. De standaard verpakkingsmaterialen zijn direct te bestellen in onze webshop.Onze passie maakt dat wij net een stapje extra zetten. Onze klanten zullen ons geen "nee" horen zeggen. Bent u op zoek naar een verpakking of wilt u deskundig advies? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer + 31 321 312562 of stuur een e-mail naar info@bangma.nl
 
Welkom in de wereld van verpakkingen. Welkom bij Bangma Verpakking.

 

 

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief