VVOG zoekt jeugdleiders en -trainers

19 Augustus 2008 / Redactie / Jeugd




door Gerrit Hup

Het aantal jeugdleden bij VVOG is weer gestegen en dat betekent dat er dit seizoen weer een groot aantal jeugdteams zijn ingeschreven bij de KNVB. Gelukkig hebben zich de afgelopen periode een aantal mensen aangemeld om zich in te zetten als leider / trainer van een jeugdteam.
Toch zijn nog niet alle jeugdteams voorzien van leiders en trainers. Met name bij een aantal juniorenteams zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die op de wedstrijddagen een team willen begeleiden.


Ook zijn wij nog op zoek naar geschikte trainers voor de jeugdselectieteams A2, B2 en C2. Deze teams trainen tweemaal per week van 18.30 uur tot 20 uur. Ook het team meisjes B zoekt nog een trainer/ster. Binnen VVOG is er overigens de mogelijkheid om onder bepaalde voorwaarden kosteloos een jeugdtrainerscursus te volgen.
Wilt u graag invulling geven aan één van beide functies binnen de jeugdafdeling van VVOG of wilt u informatie over het jeugdleider- of jeugdtrainerschap dan kunt u contact opnemen met het hoofd opleidingen Gerrit Hup, tel. 06-53357157.
Ook kunt u zich aanmelden via de VVOG site.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief