Rob van der Sluijs komt VVOG versterken

13 Februari 2015 / Bestuurslid Voetbalzaken / Nieuws van het eerste

Voor de vacature van rechtsback door het aankomende vertrek van Lennard van de Brink is in Rob van der Sluijs een opvolger gevonden.

Doordat Lennard van der Brink vroegtijdig heeft aangegeven na dit seizoen te vertrekken bij VVOG heeft de technische commissie ruimschoots de tijd gehad om zich te oriënteren op een opvolger. Deze zoektocht heeft geleid tot het aantrekken van Rob van der Sluijs, die momenteel als verdediger uitkomt voor Fc Breukelen (hoofdklasse B). Rob van der Sluijs (27) is een speler die in het verleden ook voor diverse BVO’s is uitgekomen (o.a. Fc Zwolle, Eindhoven en Helmond Sport). Wij heten Rob bij deze alvast hartelijk welkom en zijn er van overtuigd dat hij bij gaat dragen aan de verdere ontwikkeling van de VVOG-selectie.

 

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief