Graaf van Gelre dé supersponsor van de E10

12 November 2014 / Sponsorcommissie / Algemeen

Wie kent niet de gezellige bourgondische sfeer van Grand Café De Graaf van Gelre met haar smaakvolle menu's en bijzondere bieren van de tap.

Ik kom er samen met mijn vrouw al jaren graag omdat ik liefhebber ben van bijvoorbeeld de verfijnde smaak van Maredsous, het is er sfeervol, je wordt echt als klant met een hoofdletter K behandeld en het is er bijzonder goed toeven voor een lunch of diner of gewoon een kopje koffie.

De familie Kowlesar is echter meer dan dit prachtige Grand Café. Ook het voetbalspel van zoonlief Rohan Kowlesar in het sterrenteam van de E10 wordt fanatiek gevolgd. Én het Grand Café wil natuurlijk laten zien dat zij supporter is van de beste club van Harderwijk en omgeving en werken aan haar naamsbekendheid.

Naast shirtsponsor is het Grand Café van plan om ook bordsponsor te worden en wellicht is er ook nog ruimte voor sporttassen. En daarmee is Grand Café De Graaf van Gelre deze week DÉ Supersponsor van de week en natuurlijk van de E10. En dat zijn natuurlijk ook prachtige beelden waard en die zetten we graag voor u hieronder op een rijtje.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief