VVOG trotse samenwerkingspartner van PEC Zwolle

16 Oktober 2014 / Redactie / Jeugd

De band met de verrassende eredvisionist PEC Zwolle wordt steeds intensiever en daar zijn we zeer trots op.

 

 

Jeugd VVOG krijgt training van PEC Trainers.

Afgelopen woensdag was het zover, de eerste training voor de talenten van de F1 en de E1& E2 door een trainer van PEC Zwolle. PEC Zwolle geeft dit seizoen trainingen op locatie bij die clubs waarmee PEC Zwolle een samenwerkingsverband heeft. PEC Zwolle trainers geven met ondersteuning van VVOG jeugdtrainers de training. In totaal zijn er 6 trainingen dit seizoen. De volgende data zijn 12 november, 10 december, 11 februari, 18 maart, 15 april.

De insteek is dat PEC Zwolle niet alleen talenten wil binden aan PEC Zwolle maar ook expertise wil brengen bij de samenwerkende verenigingen. Hun trainingsvisie in deze leeftijdsgroepen zal tot uiting komen tijdens deze trainingen. Het is een mooie gelegenheid eens in de vier weken trainers aan te laten sluiten en kennis te laten nemen van de trainingsvisie van PEC Zwolle. De PEC trainer die bij VVOG de trainingen verzorgt is Jacco van Olst. Jacco is jeugdtrainer van “onder de 10” bij PEC Zwolle.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief