Nieuw team voor VVOG Zondag

10 September 2014 / Redactie / Algemeen

Vanaf dit seizoen zal de zondag afdeling van VVOG met 2 teams uitkomen in de competitie.

Eindelijk hebben de spelers van het nieuwe VVOG 2 Zondag gedacht moeten hebben. Na drie jaar een team op poten proberen te brengen is het dit jaar gelukt om een leuke, talentvolle en gemotiveerde groep bij elkaar te brengen. Zakaria Talhi initiatiefnemer van dit team en tevens aanvoerder heeft er veel tijd ingestoken en heet eindelijk resultaat geboekt. 16 gemotiveerde enthousiaste voetballers die voor elkaar door het vuur gaan en er gebrand op zijn om er een goed seizoen van te maken. Voor velen een nieuwe omgeving bij VVOG.

Zakaria, Redouan Arian en Khalil Zarrhadi, de drie steunpilaren van het team hebben met ze drieën er voor gezorgd dat de moed erin werd gehouden en uiteindelijk na veel vergaderingen en veel ideeën de 16 talenten zich hebben aangemeld bij VVOG als nieuw zondag team. Na een aantal goede gesprekken gevoerd te hebben met Johan du Bois en Luc Kreulen was het allemaal geregeld zodat de jongens dit jaar daadwerkelijk konden beginnen. Het team zal dit seizoen uitkomen in de reserve 4e klasse van de zondag. Het team dat de afgelopen jaren als VVOG Zondag 2 uitkwamen in de competitie zullen vanaf dit jaar uitkomen als VVOG Zondag 3.

Na de beslissing om te gaan voetballen bij VVOG was het zaak om wat praktische dingen te regelen zoals een sponsor en ook niet geheel onbelangrijk een trainer en een leider. Een trainer werd al snel gevonden in de persoon van Moestafa Benali. Een oud voetballer die altijd op hoog niveau heeft mogen voetballen wil nu zijn geluk beproeven in het trainersvak. En natuurlijk Bilal el Mesbahi de trotse leider van de groep. Met de leider, trainer en de 16 talentvolle spelers is de groep compleet.

Het team is ook zeer content met de sponsor voor dit seizoen, namelijk uitzendbureau Performans. VVOG Zondag 2 staat voor plezier, presteren en bovenal respect voor ieder!

Twee weken geleden begon het avontuur met een overwinning in de eerste ronde van de beker tegen De Kieviten 2. Helaas ging afgelopen zondag de tweede wedstrijd verloren bij Edesche Boys waardoor men tweede is geworden in de poule.

Zondag 21 september om 14:00 staat de eerste thuiscompetitiewedstrijd van VVOG 2 zondag op het programma tegen Columbia uit Apeldoorn. We hopen op zoveel mogelijk support van iedereen.

Mannen, namens de overige leden van VVOG wensen wij jullie veel plezier en een sportieve carriere bij VVOG !

 

Uitzendbureau Performans

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief