Medewerkers wedstrijdsecretariaat jeugd gezocht

2 Juli 2014 / Jeugdcommissie / Jeugd

Met ingang van het nieuwe seizoen willen wij de dienstverlening op het wedstrijdsecretariaat verruimen. Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste dames of heren die onze vaste medewerker Peter Kloppenburg (op vrijwillige basis) gaan assisteren en in een gezellige sfeer een team willen vormen.

Wij denken aan een paar moeders, vaders of andere belangstellenden die bij toerbeurt op zaterdagmorgen dienst draaien. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het ontvangen van gasten (teams), uitgeven van sleutels voor kleedkamers en verwijzen naar speelvelden, registreren van wedstrijdresultaten, assisteren bij het invullen van het digitale wedstrijdformulier, bieden van hulp in geval van kleine calamiteiten.

Wil je deel uitmaken van een geweldig team vrijwilligers dan nodigen we je van harte uit te reageren. Je kunt rekenen op een hartelijk ontvangt en goede instructie.

Wil je meer weten of persoonlijk contact dan kun je reageren via de site onder “contact jeugdcommissie”. Laat je gegevens waaronder je telefoonnummer achter.

Eén van onze bestuurders, Gert Jan Krop of Antonio Vivas, neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief