Goossen Luytjes sportvrijwilliger van het jaar

29 Juni 2014 / Redactie / Algemeen

Onze Goossen is sportvrijwiliger van het jaar 2014 geworden van de stad Harderwijk. Een pluim voor zijn tomeloze inzet.

Niet alleen rent Goossen de benen uit zijn lijf voor VVOG, hij is ook al vele jaren de motor van de Harderwijkse Zaal Voetbal Vereniging.

Ongetwijfeld kent u Goossen al als jarenlange supporter van VVOG en daarnaast stuurde en spoorde hij de afgelopen seizoenen de leden van de jeugdcommissie en zaterdagochtend kantineploeg aan met talloze ideeën die bijdroegen aan nog grotere omzetten. Hij was en is de man die als een spin in het web alle lijntjes aan elkaar weet te verbinden en zo met een positieve inzet ook mensen aan elkaar weet te binden. Afgelopen zaterdag was daar nog het voorbeeld van met de gezellige afsluiting van het seizoen van de zaterdagochtenkantineploeg (3x woordwaarde, 6 x letterwaarde, mensen...onthouden voor de Scrablle dit woord).

In de waardering die de gemeente Harderwijk heeft geuit richting Goossen wordt ook uitgesproken dat er bij VVOG heel veel moeders, vaders, opa's, oud sporters en supporters rondlopen die net als Goossen met een tomeloze inzet er voor zorgen dat we gewoon een heel fijne VVOG familie hebben. Want als iets de laatste jaren wel duidelijk heeft gemaakt is dat het.

Daarom zijn we uiteraard trots op Goossen maar ook zeer vereerd dat zo veel mensen (soms letterlijk) hun steentje bij dragen om er voor te zorgen dat het bij VVOG gewoon supergezellig is. Goossen, van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs. Gemeente Harderwijk bedankt dat jullie daarmee het onderwerp "Sport" centraal op de gemeenschapsagenda hebben geplaatst.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief