Feestavond volgend seizoen

6 Mei 2014 / ZAVO / ZAVO

Na een seizoen waarin er nog heel veel onzeker is met betrekking tot de de directe plaatsing van VVOG 1 in de hoofdklasse, eventuele nacompetitie, diverse toernooien en de voorgenomen verbouwing van het hoofdgebouw is het onmogelijk gebleken om een datum vast te stellen voor de jaarlijkse slotavond van de ZAVO.

We hebben daarom, in overleg met de activiteitencommissie, besloten om deze te verplaatsen naar het begin van het komende seizoen.Wij vertrouwen erop, dat er begrip is voor deze situatie bij onze leden en de vrijwilligers en bedanken allen voor de support en gezelligheid in het seizoen 2013-­2014.

Wij zullen jullie informeren zodra er meer duidelijkheid is en hopen dan op een geweldig gezellige avond en een hoge opkomst.

Met vriendelijke groet,

Het ZAVO bestuur

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief