Willem Bleijenberg winnaar TimeFlex Keepersbokaal

30 April 2014 / Redactie / Algemeen

Willem Bleijenberg van de D6 werd gisteravond de nieuwe trotse kampioen van de TimeFlex Keepersbokaal 2013-2014.

Met de penaltybokaal werd het seizoen van de VVOG TimeFlex Keepers Academy 2013-2014 op een waardige manier afgesloten. Deze speciale keepersavond werd gesponsord door Carrosseriefabriek Harderwijk en daar waren we weer zeer mee verguld.

Met verbeten blikken trachten de VVOG keepers schoten van collega strijders onschadelijk te maken. Kijk maar eens op de bijgaande fotosessie die hierover gemaakt is. Uiteindelijk kan er maar één de winnaar zijn en dat werd dus Willem. Het plezier bij de anderen was er echter niet minder om en dat is goed te zien aan de groepsfoto. Ook dit jaar bedanken wij weer alle mannen die zich onder leiding van Arjan Leichtenberg hebben ingezet om de TimeFlex Keeprsacademy weer tot een succes te maken. En nu op naar het volgende seizoen.

VVOG keepers strijden om TimeFlex Keepers Penaltybokaal

Fanatiek streden de VVOG keepers om de TimeFlex Keepers Penaltybokaal

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief