Onafscheidelijk duo draagt stokje over

23 April 2014 / Redactie / Algemeen

Waar je Jan Heldoorn zag, zag je Eddy de Boer. Nee, geen tweeling, zelfs geen familie maar wel soulmates bij VVOG.

Jarenlang waren zij de teammanagers van het 2e elftal nadat ze al een heel vrijwilligersleven bij VVOG achter de rug hadden. En toen trokken zij de stoute schoenen aan en werden teammanagers van de hoofdmacht. De bus regelen, zorgen voor alle kleding, de lunches voor zaterdag, tuchtzaken, pupil van de week begeleiden, contacten met de scheidslieden, zorgen dat alle spelers goed geïnformeerd worden, het is slechts een kleine greep van de veelheid van zaken die er rondom het eerste elftal geregeld moeten worden. Het duo Jan en Eddy had aan het begin van het seizoen al laten weten het na dit seizoen eens wat rustiger aan te willen gaan doen dus hadden we ruim de tijd om voor opvolging te zorgen. Voor deze functie waren er zelfs meerdere opties. Na uitgebreide beraadslagingen en de nodige verstandige gesprekken is voor het nieuwe seizoen de vervanging geregeld. En u zult het niet geloven. We hebben weer net zo'n koppel gevonden. Altijd zie je ze bij elkaar. Is de één niet bij de ander dan is er reden om onrustig te worden want dit duo is misschien nog meer de ééneiige tweeling dan Jan en Eddy. En, ja ook geen familie van elkaar, voor zover ik goed geïnformeerd ben. Vanaf het nieuwe seizoen worden Goossen Luytjes en Klaas uit de Bosch nu nog zeer actief als drijvende krachten achter de jeugdcommissie de nieuwe teammanagers van het eerste elftal. We hebben er vertrouwen in dat die overgang om de hierboven genoemde redenen al geen punt zal zijn.

Voor Jan en Eddy breekt na dit seizoen de rust aan die zij zoeken. Natuurlijk blijven ze nog te zien bij de VVOG familie. Jan behoort tot de harde kern van noeste werkers op de maandag en ook Eddy zal niet uit ons gezichtsveld verdwijnen. Hoe kunnen we deze mensen nu danken zonder ze tekort te doen. Eerlijk gezegd kan dat niet maar we eindigen met een diepe buiging voor alles was zij voor deze mooie club hebben gedaan.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief