Burgemeester Harm Jan van Schaik te gast bij VVOG

21 Maart 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

Zaterdag reikt burgemeester Harm Jan van Schaik officieel de aanvoerdersband RESPECT en FAIRPLAY uit.

We zijn bijzonder trots dat de gemeente Harderwijk en burgemeester Harm Jan van Schaik zo enthousiast heeft gereageerd op onze actie om via de VVOG aanvoerdersband te tonen dat wij RESPECT en FAIRPLAY hoog in het vaandel hebben staan ook al kan dat soms "pijn"doen.

De afgelopen weken zijn de VVOG aanvoerdersbanden RESPECT en FAIRPLAY aan alle aanvoerders van alle VVOG teams uitgereikt en wij krijgen daar bijzonder positieve reacties van binnen en buiten de vereniging op.

Toen de VVOG Businessclub de burgemeester dan ook benaderde voor de officiële overhandiging reageerde hij onmiddellijk positief.

Zaterdagmiddag net voorafgaande aan het eerste fluitsignaal van de met veel emoties en belangen beladen wedstrijd VVOG-Flevo Boys zal hij samen met de pupil van de week, de officiële overhandiging van de VVOG aanvoerdersband RESPECT en FAIRPLAY gaan verrichten. Een teken dat niet alleen VVOG maar ook de Stad Harderwijk RESPECT en FAIRPLAY heel serieus nemen.

Op een sportieve wedstrijd en een verder sportief seizoen !.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief