VVOG oefent tegen SDC Putten

13 Januari 2014 / Redactie / Nieuws van het eerste

Dinsdagavond 14 januari speelt VVOG om 20.00 een oefenwedstrijd in en tegen SDC Putten. Een wedstrijd van herinneringen.

U herkende hem wellicht al op de foto en toen nog in SDC pak, Lennard van de Brink in actie met als opponent Rik Boersma tijdens één van de vele OSP toernooien. En hij is niet de enige oud SDC'er. Ook Martijn Duits en de net van een blessure herstelde Richard Haklander speelden al voor de blauw-witten. Het wordt dus ook een avond vol herinneringen. SDC staat momenteel achtste in de Hoofdklasse A waar Sparta Nijkerk de trotse lijstaanvoerder is. Het team van trainer Bert van Hunenstijn haalde daarbij 17 punten uit 13 duels waarvan er 4 gewonnen werden, 5 gelijk gespeeld en 4 verloren werden. In die 13 duels werd er 22 gescoord maar kregen de Puttenaren er ook 26 om de oren. En dan staat keeper René van Hemel ook nog bovenaan in het klassement van "Man of the Match". De eerste helft van de competitie kon echter wel met een glimlach worden afgesloten want de laatste 2 duels werden gewonnen. Nadat er eerst een fors verlies van 5-0 tegen Bennekom geïncaseerd moest worden, won SDC de daarop volgende thuiswedstrijd met een nipte 2-1 tegen Huizen en werd de week daarop knap gewonnen in en tegen Volendam.

De situatie van VVOG is bijna vergelijkbaar want de groen-witten behaalden 16 punten uit 13 wedstrijden, staan daarmee op een zevende plaats, wonnen er 4, speelden er 4 gelijk en verloren er 5. Uit die 13 duels werd er 24 keer gescoord maar 27 keer moest het balletje ook uit het VVOG doel worden gevist. Na het knotsgekke 4-6 thuisverlies tegen Genemuiden, won VVOG het daarop  volgende thuisduel tegen Apeldoorn met een gedegen 3-0 om vervolgens met de eindoverwinning in zicht toch nog 4-4 gelijk te spelen in de uitwedstrijd tegen Berkum. Afgelopen zaterdag zagen we een leuke oefenwedstrijd tegen NSC met twee hele mooie combinaties die achtereenvolgens door Richard Haklader en Rik Boersma vakkundig werden afgerond. Mooi om te zien was ook dat trainer Jan Okke Koers aankomend talent Noval Boutachkourt (17) de gelegenheid bood om zijn eerste ervaring in het eerste op te doen.

Kortom, het belooft een alleszins nuttig en aantrekkelijk oefenduel te worden en in Putten is het altijd goed toeven met de koek en de zopie, dus we zien u wel weer in de Puttense dreven.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief