Wij willen terug naar de top

10 December 2013 / Bestuur VVOG / Algemeen

Wij willen net als IJsselmeervogels en Spakenburg Topklasse spelen om daarmee VVOG op een hoger plan te brengen en onze andere dromen waar te maken

Er was eens.
Met "VVOG in Opmars" besloten we drie jaar geleden om VVOG nadrukkelijker op de kaart te zetten. Samen met de gemeente, toverden we -met twee prachtige kunstgrasvelden- onze accommodatie om tot misschien wel één van de mooiste amateurvoetbaltempels van Nederland. Ons eerste elftal promoveerde weer terug naar de Hoofdklasse. Onder het motto "maximaal voetbalplezier en maximale talentontwikkeling" zetten wij met de TimeFlex Football Academy in op onze jongste jeugd. Nu is de TimeFlex Football (en keepers) Academy één van de paradepaardjes van VVOG geworden. We gingen er voor om van VVOG weer een voetbalfamilie te maken. Met knallers als het oliebollentoernooi, de slotdag, het Strokelfest, de ZAVO activiteiten en ook door onze fantastische VVOG website hebben we dat gevoel gekregen. We hebben het voetbal in de organisatie weer centraal en voor iedereen herkenbaar gemaakt. Het damesvoetbal is enorm gegroeid en we koesteren onze G-voetballers.

VVOG is ook meer dan voetbal geworden. We zijn ons bewust van onze maatschappelijke rol en zijn daar actief aan mee gaan doen. Aandacht voor gezonde voeding, meer bewegen, duurzaamheid maar ook verarming zijn aanvaarde thema's geworden.

En het afgelopen jaar hebben we een lang gekoesterde wens in vervulling zien gaan met de uitbreiding van het wedstrijdsecretariaat en de renovatie van het sponsorhome. Tegelijktertijd werd de buitenboel opnieuw geschilderd zodat alles er weer uit zag om trots op te zijn.

U hebt het gedaan !
We hebben dat met z'n allen bereikt. VVOG dat bent u. We zijn trots dat meer dan 300 vrijwilligers zich wekelijks inzetten om een club met bijna 1.200 leden en 4.000 klanten op een professionele wijze te laten functioneren.

Wij zijn VVOG.
We zijn een club met ambitie. Wij durven te dromen en wij durven onze dromen waar te gaan
maken. Wij willen:

  1. Met ons eerste elftal op topklasse niveau spelen, met ons tweede elftal op tenminste hoofdklasse niveau.
  2. Als sluitstuk op onze parel, de kantine en toiletgroep verbouwen tot een echt VVOG-home.
  3. Met onze jeugd op een hoger niveau spelen waarbij altijd blijft gelden dat ieder kind zijn eigen talent heeft en we gaan voor maximaal voetbalplezier en maximale talentontwikkeling.
  4. De opleiding van trainers, staf en begeleiders professionaliseren.
  5. De TimeFlex Football Academy verder onder sponsoren promoten en verankeren.
  6. Specifieke aandacht gaan schenken aan de sportieve,sociale, en maatschappelijke ontwikkeling van onze junioren.
  7. De goudpartner overeenkomst met PEC Zwolle behouden en verder uitbouwen.
  8. Ons steentje bijdragen in maatschappelijke vraagstukken als duurzaamheid, gezondheid, respect en verarming.
  9. Een plan maken om het meisjes- en damesvoetbal verder te professionaliseren.
  10. De stad Harderwijk, haar inwoners en de ondernemers in de regio Harderwijk enthousiast maken om onze dromen waar te maken want daarmee zetten we niet alleen VVOG maar ook de stad Harderwijk als sportief, zakelijk en toeristisch hart op de kaart.
  11. Nog meer vrijwilligers boeien en binden om mee te helpen aan de ontwikkeling van onze club.
  12. Bijzondere aandacht voor onze overige seniorenvoetballers want zij zijn de centrale kracht van onze club.
  13. Het G-voetbal als een geïntegreerd onderdeel van onze voetbalfamilie faciliteren.


Waarom ?
U zult zich misschien afvragen waarom doen we dit allemaal. Het is simpel. Het is omdat we de beste en leukste club willen zijn. Een club waar u en wij ons thuis en gewaardeerd voelen.

Aan de slag.
In de begroting voor het seizoen 2014-2015 staan twee speerpunten centraal.

Allereerst is rekening gehouden met de renovatie van onze kantine en toiletgroep tot een warm en gezellig VVOG-home. Deze renovatie zal dan moeten plaatsvinden in de zomer van 2014.

Verder is in VVOG in Opmars de ambitie geformuleerd om na volgend seizoen in de Topklasse te voetballen. Realistisch gezien, zal dit een lastige opdracht worden maar wij menen wel als bestuur dat wij een financiële impuls moeten geven om de kans daarop te vergroten. Daarbij onmiddellijk erkennend dat geld alleen geen garantie zal bieden op succes.

De basisvoorwaarde om anderen voor je plannen te winnen is, dat je ambities durft uit te spreken. Met de uitspraak dat we Topklasse willen voetballen willen we de Stad Harderwijk, de ondernemers in de regio Harderwijk voor onze droom zien te winnen. Maar we willen ook zelf een daad stellen. We willen eenmalig een budget investeren in het versterken van de selectie.

Deze ambitie kan alleen dan maar worden waargemaakt als we ons voor meer dan 100% inzetten om ondernemers binnen onze vereniging, in de regio Harderwijk maar ook verbindingen via onze gemeente Harderwijk te winnen voor die droom. Dat is niet een opdracht voor iemand of enkelen. Samen met de sponsorcommissie zullen we een breed charme offensief moeten starten om
te zorgen dat onze dromen uitkomen. Én we gaan nu en in de naaste toekomst samen met u werken aan het realiseren van al
die andere elf genoemde punten. Niet apart maar samen kunnen we het verschil maken.

De leden hebben de beslissende stem.
In de Algemene Ledenvergadering van woensdagavond 11 december komt de begroting waarin al deze zaken staan aan de orde. De leden van VVOG hebben het laatste woord.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief